Hatar å va sjuk..!

Usch ja e fortfarande sjuk..=( De e så himla tråkigt å va hemma å va sjuk..Ja e helt orkeslös.. Men ja hoppas att ja kan åka te skolan imon..har så himla mkt att göra..Vi ska planera inför skol-Sm å så ska ja träffa chefen på City Gross..Ja hoppas verkligen att a får jobbet..=) Ja har kommit på att de här året kommer bli helt fantastiskt först ska vi va me iSkol-Sm sen praktik på Rhodos i 1 månad å sen tar vi studenten..=D De kan inte bli bättre..haha
Igår ringde en person å pratade me  mig om allt som hänt..Som allt annat så va de här en ren missuppfattning.. Så de va ju skönt..Iaf så trodde ja hon snackat skit om mig men de hade hon inte..Hon orkade inte umgås me oss för att hon inte gillar sättet hos dom andra jag umgås me.. Jag kan säga att ja tycker de va synd att du inte kom å sa de te mig på en gång att du inte va sur på mig.. Men de känns kanon skönt att vi rett ut de.. Men du ska inte säga att ja vänder kappan efter vinden för de gör ja absolut inte..!! Ja e en ärlig människa å vill ha ärliga människor som kompisar..Å du är ju ärlig även om ja misstrodde dig..Så förlåt att ja inte litade på dig..

Älskar dig Danny..<3

PussPuss

Sjuk..!

Usch vilken dag.. vaknade imorse å va dyng förkyld..Hade faktiskt väntat att ja skulle bli sjuk för Danny har legat deckad hela veckan.. Men de e fan inte kul å vara sjuk..Ligga framför tv å dega e allt man orkar..Just nu känns de lite bättre.. Skulle haft ljusparty imon men de fick ja avboka.=( Tur att ja kan beställa av henne ändå..Ja e helt beroende av dom dära ljusen..haha.. Ja har fortfarande knappt fattat att de e vi som gått vidare thur vi ska te Sm..=) På måndag ska vi träffa Patrik å diskutera hur vi ska lägga upp träningen inför Sm..! Idag ringde Linnéa å sa att hon fixat jobb åt mig om jag vil ha..Självklart vill ja ha jobb..! Jo hon har fixat jobb åt mig i konditoriet på City Gross i Falun..Visst de e en bit å åka..Men vad gör man inte för att få jobba me de man tycker e kul..=) Så vi ska dit på måndag å prata me chefen..Hoppas verkligen att jag får de..!
De e en person i mitt liv som jag inte kan förstå mig på..Du hade mig somdin vän men du sumpade din chans.. Jag har talat om för dig att jag hatar falska människor men lik förbannat e du falsk mot mig..! Ja klarar mig utan dig för ja har vänner så de räcker men du e osams me nästan alla dina vänner..! Hur känns de egentligen? Skulle ja va i din sits så skulle jag börja fundera vad de va för fel på mig..Å fråga vad ja gör för fel så att ja kan ändra på mig..Men du vägrar inse att de e du som gör fel..Du kan aldrig heller förstå att du e inte bäst..! Men frågan e ju om du e för stolt för att kunna erkänna dina fel å brister..?
Älskar min Danny mer än allt annat..! <3
Snart 3 år 14/2
PussPuss

Vi vann..!

Nu är tävlingen äntligen över.. Igår tävade vi mellan 8-12 vi var så himla nervösa..! Allt gick bra och vi var hyfsat klara när tiden var ute.. Vi fick inte veta resultatet förens idag.. Så vi fick glatt vänta... Så idag nr vi kom te skolan å va ivriga om resultatet så sa lärarna att de va så jämt mella två av tre lag så vi fick gå in på en enmans intervju med våran bageri lärare där han ställde frågor som "hur mkt tid är ni beredda å lägga ner på förberedelser inför Skol-Sm?" å massa andra frågor..Vi var på en föreläsning som handlade om en man som varit med om förintelsen det va jtteintressant.. Efter det såkom våran lärare och berättade att vi gått vidare till Sm..! Jag och Linnéa blev så glada att vi började gråta..! Helt otroligt..! Vi ska tävla i Sm vi va bäst..! Allt är helt underbart just nu..!
Nu ska vi åka in till stan å fira, vi ska ut å äta..=)
Älskar dig Danny du e mitt allt..!

Hinner inte med..! =)

Jag har inte haft tid att skriva på ett par dagar..Men ska försöka bättra det..=)
I torsdags traffade jag Julia hon följde me hem hit..De va jättekul å träffa dig..! De känns som de va en hel evighet sen..Haha vi satt å prata gamla minnen..ojoj mycke tok man har haft för sig..=)
I fredags gjorde vi karamell i skolan..Riktigt kul=) Ja gjorde om ett matbröd och la till lite egna ideer som ananas och chokladbitar..=) Ska baka av de på måndag de blir förhoppningsvis kanon bra..=)
Igår fyllde brorsan 17 år! Helt sjukt han har ju blivit stor..Min lilla gullunge är inte liten längre.. Så vi hade kalas för hela släkten..Alltid lika kul å träffas..Våran släkt är lite utöver alla andra..=) haha
Idag ska ja å Danny åka å köpa en bärbar dator..! Ja ska ha me den te Rhodos så ja kan prata och se dom då känns det nog inte lika jobbigt å va ifrån varandra..
Ha de..!
Älskar min Danny..<3
Pusspuss

Skolan..!

Sitter på lektion just nu och gör absolut så lite som möjligt..haha..! Igår va ja till tandläkaren i Falun och kollade dom förbannade visdomständerna.. Jag satt där i stolen och röntgade tänderna å såg ut som en idiot när ja va klar kom tandläkaren in och asgarvade och bad om ursäkt att hon skrattade men det såg så roligt ut med mina örhängen och stjärnan på tanden..Hon visade mig bilden å den såg helt sjuk ut..De såg ut som örhängena svävade och att stjärnan satt mitt i munnen..Haha när ja gick tacka dom för ett gott skratt..Jaja tur man kan bidra med nått..! Ska tebaka i mars å operera bort dom..skönt..! Ne nu ska ja försöka va lite seriös å jobba lite..!

Ha de..!

Älskar min Danny..<3

Varför har man...

Usch idag har ja knappt gjort nått.. Söndag å tråkigt väder kan de bli sämre..?=) Ja tog mig i kragen å bytte gardiner i vardagsrummet å hallen..Sen bjöd mamma å pappa oss på mat och efter de vart de så sent så jag orkade inte byta nå fler gardiner..haha..Vi kollade på film me Jossan å Per istället..! Ne nu ska vi sova..! Skriver mer imon..=)

Älskar dig Danny av hela mitt hjärta..<3
Puss..!

Det närmar sig..!

Om 4 månader åker jag till Rhodos på praktik i 1 månad..! ska bli så kul..! Vi satt å försökte fylla i ansökan om "bidrag" men det gick inte så bra..Som tur är kommer det en och hjälper oss med den på måndag..! Haha inte ens lärarna kunde fylla i den.. Vi fick inbjudan till Skol SM för bageri/konditori idag.. Man ska vara två personer från varje skola å vi är 6 st som vill åka.. Hm läraren kom på att vi skulle ha en liten tävling i våran skola för att utse vilket lag som får åka till Göteborg å tävla på riktigt.. Jag vill så himla gärna..! Vi ska ha ett tema på de vi bakar så ni får gärna komma med förslag på ett tema som kan funka på tårtor,wienerbröd,matbröd och vetedeg..! Det ska helst vara samma tema på alltihop..
Va ska man hitta på ikväll då..?
De blir nog lungt kan ja tro..Skönt å bara sitta hemma i soffan å mysa..! Det behövs ibland..!Vi har äntligen tapetserat klart i trappen upp så nu ser det ut precis som ja vill att det ska se ut..! Nu har vi bara ett rum kvar uppe å toaletten nere..=) När vi köpte huset i Maj så såg de inte alls ut som det gör nu..! Vi har bytt ut hela köket och gjort det större och vardagsrummet, hallen nere å sovrummet är även nyrustade..! Det har gått fort å rustat nästan hela huset tack vare pappa som hjälpt till så mycket..! Mamma har också bidragit med mycke hjälp dock inte snickeri jobbet..=) Längtar te sommarn då ska vi panela om hela huset å bygga veranda..!


Älskar dig Danny..!
14/2 -06


Ha de..!


 


Bättre kan det inte bli..!

Idag är det sista dagen på jullovet och sista gången jag har jullov..Trots de känns allt kanon.. Tatuerade mig idag de blev en symbol för tro hopp och kärlek (grymt nöjd) Min bästa Dessi va me..Sen hämtade vi brorsan för att ta en lång och trevlig fika..! Körde sen hem Dessi men vi blev kvar å brorsan busade sig trött me mor i huset..=) Jag kom då på att Dessi skulle hjälpa mig me en blogg..Så där satt vi oss i soffan å grejade den här super snygga bloggen medans brorsan halv sov..haha
Väntar på att Älsklingen ska sluta jobba å då bär de av hem..!

Bästa köpen som jag å Älsklingen gjort är huset å våran hund Milou..!

Ha de great..!


RSS 2.0