Trevlig helg..!

Ja den här helgen har vi haft fullt upp hela helgen..! I fredags hade jag mitt första shine möte och de gick jättebra..! Igår så bakade jag doptårta till söta lilla Theodor hade min alldeles utomordentliga assistent Dessi, som faktiskt la ihop en utav tårtorna sj..=) Riktigt bra gjort..! Kenny va här å hjälpe Danny med baksidan, roligt att han erbjöd sig..=) När vi va klara me tårtorna så gick vi ut och halloween pynta gården..! Sen in igen å baka halloween cupcakes..! Lagom till fikat kom G:s kusin Neo och Camilla..Vi han även me  hälsa på Sandra å Roer en sväng..! Idag har ja hjälpt Jessica att färga håret..! Hon blev jättefin..! Nu vankas de mat de blir fläskkotletter i ugn med stekt potatis, sen efterlängtat babysim..! Mor,Far och broder ska me och titta å filma..! Som sagt jättetrevlig helg har vi haft..!













Ha de..!
Pusspuss..!
G&D<3


Mitt nya liv..!

Nu har jag tagit tag i mig själv å bestämt mig för att nå ett smalare, gladare och piggare liv..! Med hjälp av rätt kost, motion och hälsovårds företaget Shine ska ja nå dom här målen..! Jag kommer återkomma med lite recept å sen kommer jag sitta å skriva ner hur det går dag för dag..På så sätt kommer jag få mer motivation att klara de här när ja vet att folk sitter å läser..=)

Vi va ju iväg till Rhodos för ett tag sen å heregud va härligt de va..! Vi hade det jättebra. Gustav va kanon duktig både på flyget och nere på Rhodos..Vi solade badade åt gott och bara njöt..=) Vi tog båten in till Rhodos stad och gick å tittade på " The old town" Det va verkligen jättejättejätte häftigt..=) Synd att husen inte kan prata för där har det nog hänt både det ena och det andra..! Jag, Danny och mamma flög Para Glide å shit va tufft det va..=) Vi såg hela Faliraki från luften..=) Som sagt vi hade det helt underbart..!



Nej nu ska vi göra oss klara för mamma å bebis träff hos Linda och Alma..!


Ha de..!

Pusspuss

Gustav&Danny..!
<3


RSS 2.0