Familjedag..!

Igår va vi in te stan och gick på marknaden me mina föräldrar och bror..! TrevligtTrevligt..! Hittade lite fräna tröjor te Gustav å blommor å givetvis godis..=) Idag har vi haft en riktig familjedag. Vi har varit i stan på loppis å kikat lite men vi hittade inge. De e rätt mysigt å bara gå omkring å kika..=) Sen bar de iväg för å handla mat (inte lika roligt) köpte även jordgubbar till efterrätt. Vi grillade sen med Kenny m fam å svärfar, kanon trevligt. Sen bjöd vi på jordgubbar och glas å herregud va gott de va me årets första jordgubbar (dock inte svenska)

Ne nu ska ja väcka mina dönickar te killar som sover i soffan..!
=)

Älskar våran underbara son Gustav och min underbara sambo över allt annat..!
 


Baka..!

Idag får jag å Gustav fin besök i form av mammor och barn, de roliga är att alla mammorna heter Linda..=) Så därför ska vi baka lite nu på morgonkvisten. De ska bli jättekul å få bjuda hem dom, vi går runt hos varandra och fikar. Lite som en egen föräldragrupp..=)
Efter att mamma slutat jobba ska vi åka te Blg å handla blommor å allt annant som behövs te tädgården. Grusgången är ju äntligen klar..! Men f*n va drygt de va å ösa grus, men bra blev de..=)

Ne nu e de dax å börja baka så ja hinner klart me allt innan herrskapet kommer..!


Älskar mina underbara killar så otroligt mkt..!
<3


Full av lycka..!

Tänk va glad man blir av att de e fint väder (dock inte idag) hela livet e som en dans på rosor..=) Älskar verkligen livet..! haha.. Idag ska ja passa på å städa när de endå e trök väder. Sen när Danny kommer hem ska vi ösa grus..Hoppas vi blir klara idag..Ska beställa lite kort i alla möjliga stl hittade en sida me jättebra erbjudande..!
Ne nu blir de frukost mys i soffan..!

Gustav&Danny..!
<3

Ha de PussPuss


Babysim..!

I söndags va vi på drop-in på babysim å Gustav tyckte de va jättekul..! Han plaskade å lekte me alla leksakerna..! Så vi ska dit igen på söndag. Vi har även anmält oss till höstens babysim. Längtar tils de drar igång på riktigt..! Ja längtar till hösten av två anledningar, dels babysim å sen ska vi åka te Egypten i September å dyka med delfiner..=) Roligt ska de bli. Mina föräldrar och min bror ska oxå me..Skönt å ha dom med sig dels så kan dom ta Gustav om vi skulle vilja gå ut å äta för ja skulle då aldrig kunna gå ut å lämna han sovandes på hotellrummet som en del gör. De e ju bara å se hur de gick me hon den där madelene som blev kidnappad..Usch ne de e bara idioti..! Å givetvis älskar vi mamma,pappa å brorsans sällskap..!=)
Idag har vi varit ute å gått me Sandra&Lina vi gick runt byn. Så skönt å få lite frisk luft å en nyttig promenad och trevligt sällskap..!

Älskar mina killar mest..!
<3


Vilken härlig dag..!

Idag har vi varit ute hela dagen. Vi har haft en grävkille här som fixat nere i slänten så nu äntligen är det hyffsat färdigt där, de enda som fattas e mina land..=) Han grävde även gångar på framsidan å sen grävde vi land så nu ska ja iväg å köpa blommor. Mina föräldrar och bror hjälpte till med trädgårdsarbetet. Så idag har det blivit en riktig trädgårdsdag..=)

Imon ska vi in på babysim. Det är prova på. Ska bli så himla kul å se hur Gustav tycker om de.=)

Ne nu ska ja lägga mig..!


Älskar min underbara "lilla" familj..!
<3


Falu Lasarett, Avd 34..!

Igår fick vi åka te akuten med Gustav för han blev blå om händer, fötter och läppar och även runt munnen..Han började andas tungt å blev blek..Usch riktigt hemskt. Så vi åkte te Ludvika och dom skickade oss vidare te Falun. Där tog dom en massa prover och kom fram till att han skulle bli inlagd. Så 00.30 fick vi komma till ett rum på Avd 34. Vi hade sånn tur så Danny fick stanna, dom fixade en extrasäng. Så där låg vi hela familjen i ett rum med våran son som låg med kablar kors och tvärs..Ja har aldrig varit så rädd för att somna ifall nått skulle hända. Men morgonen kom och sköterskorna började ta nya prover å kollade bla EKG å allt såg bra ut. Så nu va de bara att invänta Doktorn. De va så fruktansvärt å ligga där med Gustav i famnen å han grät mer eller mindre hela morgonen å veta att vi kan inte göra något för att hjälpa honom..=( Men doktorn kom och han kunde inte få fram exakta svar på vad de kan vara. Men han trodde att locket (dykreflexen) stängt sig som om han vore under vatten å de har lett till andnings besvär och för lite syre till blodet..Men nu hoppas å ber vi att det inte blir nå mer. E så himla tacksam för att ja har en sån underbar familj och att allt slutade bra..!

Älskade Gustav du e mammas allt, min kärlek till dig övervinner allt..!
<3




Stackars liten..!

Ja va ska man säga om den här dagen..? Väldigt jobbig..Har varit ledsen å väldigt orolig över våran älskling..De började lite igår med att han va gnällig och de fortsatte idag..Gustav har varit ledsen å gnällig mest hela dagen..Enda gången han somna va vaggandes i min famn så vi har myst ner oss i soffan hela dagen. Inget annat än hans humör har varit annorlunda. Så ja misstänker att det är tänder på väg..Hoppas bara dom dyker upp snart så han slipper lida..Stackars skrutt..=(

Nu sussar han iaf sött, ska ta mig lite te å smälta dagen..


Älskar mina underbara killar..!
<3


Myser..!

foto0235 (MMS)

Gustav ligger i sängen å myser me sitt gosedjur som ser ut som Milou <3


RSS 2.0