Tävla och vinn din semester..!

Gå in på den här länken för att läsa om tävlingen..!

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/15170


6 månader..!

Idag blir våran älskade Gustav 6 månader å herregud va tiden sprungit iväg..! Men de här halvåret har varit de bästa i hela mitt liv..! Att få en så stor och underbar gåva som ett barn e verkligen helt enormt. Att varje dag få vakna upp med världens finaste son brevid sig är helt underbart..! Det finns inget som slår ett varmt leende å dom klarblåa ögonen som följer varje steg man tar. Jag e glad, stolt och tacksam som ska få följa Gustavs utveckling hela livet..!
<3<3<3


22/12-09
kl 16.55

Blir tårögd när ja kollar på dom här bilderna. Dom betyder så mkt, de va en så otroligt enorm känsla av kärlek och lycka..!
<3


Världens finaste kille..!
<3


oj nu va de ett tag sen..!

Ja mkt händer i våra liv och de resluterar i lite bloggande..=) Menmen så kan de va..
Ja kan väll börja med att berätta att vi bokat om våran utlands resa från egypten till rhodos..Vi bokade om pga av alla oroligheter nere i Gaza..De känns jättebra att vi bokade om med tanke på att första gången vi skulle åka till egypten bombades vårat hotell..=/
Annars håller vi på å grejar för fullt här hemma..Ja håller på med mina land, de blir sååå fint..=) Å Danny fixar fasaden och farstukviten de blir så himla bra..! Tur ja har en händig kille..! Håller på å planerar lite inför framtiden å blir allt som ja vill så kommer de bli kanon..=)

De har hänt rätt hemska saker med mina nära och kära och de har gjort att ja inser ännu mer hur viktigt de är att tala om och visa varandra hur mkt man älskar varandra för en dag kan dom vara borta.. Jag skulle aldrig kunna leva i en familj lr förhållande där man inte sa eller visade hur mkt man älskar varandra..För mig är de A och O.

Gustav växer så de knakar just nu..=) Han blir 6 månader nästa vecka, kan inte fatta att han redan e så stor..Han vänder sig från rygg till mage nu å sen e han på god väg att börja krypa..=) Han e så himla duktig..!


Älskar mina underbara killar och min familj..!
<3


Kärleken ser inte med ögonen utan med själen..!

Igår va ja me brorsan på skolan för att se va dom gör och hur allt går till. De va jätteroligt å ja längtar tills ja ska jobba me han i sommar..=) Gustav har haft feber i 2 dagar och han skrek till ett par ggr så vi va oroliga att han hade ont nånstans så vi va te vårdcentralen för att kolla så de inte va något allvarligt. Men de ett virus som han ska övervinna sj utan medicin. Skönt å veta att de inte va nå farligt..Man blir ju så himla orolig så fort ens lilla underverk e dålig. Men nu har febern gått ner och han e sig sj igen..=)

Håller tummarna att solen e framme hela dagen..!


Älskar min underbara familj..!
<3


RSS 2.0