OjOjOj va fort de går..!

Herregud våran son ålar sig fram å står upp i krypställning..! Ja fattar inte vart tiden tagit vägen..? Nyss låg han i min famn å va nöjd att bara ligga å titta å nu vill han absolut inte ligga still i famnen utan han ska va på golvet å riva i de han får tag på..! Vi har börjat ge honom välling iställe för ersättning å vi provade å blanda i välling i ersättningen å de gick hur bra som helst så dagen efter så åt han en hel vällingsflaska..! Vi har sån fruktansvärt tur att han e så matglad..! Gustav äter verkligen allt..PÅ kvällen äter han en hel havregrynsportion tro det lr ej men han får i sig den..=) Plus att han sover som en stock..En tidig morgon för oss är kl 9..=) Annars sover han till 10-11=) Så som sagt vi njuter så länge det varar..=) Vi har börjat borsta tänderna på Gustav å han tycker de e jättekul..! Varje gång vi tar fram tandborsten så gapar han..=)




I söndags va de fullt hus här, först kom Kusinen Neo m fam sen kom Sandra å Roger riktigt bullkalas..=) Å på eftermiddagen kom Ulla som vi köpte huset av..Hon tyckte vi hade gjort huset jättefint..=)

På torsdag börjar ja jobba då ska ja va me brorsan i skolan..De ska bli så himla roligt..=) Efter vi slutat så ska ja direkt till Engel å jobba..! Tuff dag..=) Å lördag blir de loppis så ja har då å göra i veckan å så givetvis allt pyssel på huset..=)


Gjorde tårtor till Mathilda å Mathias dotter Nelly igår..! Roligt att dom blev nöjda..=)







Älskar min underbara familj..!
<3


Första Tanden..!

Jippi Gustav har fått sin allra första tand lr ja när vi tittade närmare så såg vi att han har en till på väg. Så två tänder i nedre delen delen av munnen.=) Ja nu börjar han bli stor..=) Stolt mamma..hihi..

Idag cyklade ja å Sandra väsman runt å de gick faktiskt riktigt bra..=) Trodde inte ja skulle orka men jodå de gjorde ja..! Riktigt stolt..! Sen va ja å älsklingen å bada på go-karten riktigt mysigt<3 De e så himla skönt å bubbla..!

Ne nu ska ja lägga mig i soffan innan läggdags..=)


Danny&Gustav..!
<3


Semester..!

Ja vi har gjort en hel del på älsklingens semester...Vi har varit ner te vimmerby på folkrace och sov i husvagn me Gustav för första gången..De gick jättebra. Han e så himla snäll. Vi var ner och tittade inne i vimmerby och åkte å bada sen givetvis va vi vid banan hela dagarna..=) Kanon väder hade vi oxå.. De va 36 grader..! Helt sjukt varmt men skönt va de..=)                                                                                                                              





Sen har vi kommit på att vi skulle byta färg på huset så nu ska de bli grått me röda knutar..=) Måste ju sticka ut bland alla vita och röda hus..=) Vi grannar har tydlign bra smak för dom ska oxå måla huset grått me röda knutar haha..! Hus renovering har stått högst upp på prio listan den här semestern..Men vi ska ju utomlands så då kan vi släppa allt å bara njuta..!

Som sagt på semestern har vi mest grejjat me huset men i lördags va vi till beachen å herregud va kul de va..=) Allt slutade med efterfest med Top Cats vi badade tunna och doppade oss i sjön haha ja kul va de..=) Sen åkte vi flak till vandrarhemmet så Top Cats gjorde de ultimalaste i dalarna, bada tunna å åka flak..=) haha..!

Igår va vi till kolmården. Vi började med akvariet och de tyckte Gustav va riktigt intressant han skulle känna på fiskarna och försökte ta dom..Aporna och fåglarna som va lösa gillade han oxå..Men dom va lite svåra att se så fort som dom hoppade fram och tillbaka..=) Sen tog vi linbanan till delfinariet och såg delfinshowen..Men där sommnade Gustav haha..=) Riktig toppen dag..! Älskar å åka me Gustav till djurparker..=)






 Nu e de inte lång tid kvar innan vi åker till Rhodos.! Å va ja längtar vi har varit och tagit pass åt Gustav, han e så grymt söt på de..=) Mina underbara föräldrar har bjudit oss på resan..! Ja trodde ja skulle trilla baklänges när dom sa de..! Världens bästa föräldrar..! <3




Älskar mina killar..!
<3


RSS 2.0