Älsklingen 2 månader..!

Herregud va tiden gått fort, Gustav blir redan 2 månader..! Men han växer ju så de knakar oxå..=) Vi har äntligen fått en tid te föräldragruppen..Ska bli så kul å träffa andra som oxå har barn..=)

I helgen va vi på rally, inte dåligt Gustav e 2 månader å har redan varit på rally för första gången..! Inte för att han förstog de, han låg nerbäddad i vagnen me en filt över så de inte skulle snöa in..=) Men som sagt han blir då van me de mesta..

Dyng förkylda har vi oxå varit men de har äntligen gått över..! Men ja måste säga att nu längtar ja te våren å sommaren..! De börjar bli för mkt snö..



Älskar min lilla familj..!
<3


Härlig dag..!

Idag har de varit helt underbart väder, så ja, Gustav å mamma gick ett varv runt byn. Så himla skönt å va ute å gå..! Annars har det varit en lugn dag..! Gustav har varit lite ledsen tror han har haft magknip..Men nu e allt bra å han å Danny myser i soffan..=) På Onsdag ska vi te Bvc å mäta å väga spännande,spännande..=) Älskar å se Gustavs enorma utveckling, alla säger att de går så fort men nu förstår ja verkligen va dom menar..!
Alla hjärtans Dag igår å vi firade 4 hela år..=) De firade vi me tacos å mys..=)




Älskar mina sötnosar..!<3


Oj nu va de länge sen..!

Förra helgen firade vi mamma som fyllde 40 år i måndags..! Vi va först på ljungåsen å åkte skidor å grilla..! Sen fick mamma åka isbil på dynamiten, de va verkligen uppskattat..! Sen åkte vi hem te dom å åt god mat från catering..! Vi gav mamma en stor canvas tavla med bilder på brorsan,Gustav å mig..! Hon vart så glad så de kom tårar..=)

Gustav växer verkligen så de knakar..Han väger 4460 å e 56 cm lång..=) Han har börjat flina nu, helt underbart..! Så himla skönt väder nu, vihar varit ute å gått varenda dag..!


Ja å älsklingen har varit tillsammans i 4 år idag..!<3
Älskar mina killar mest..!<3


RSS 2.0