OjOjOj va fort de går..!

Herregud våran son ålar sig fram å står upp i krypställning..! Ja fattar inte vart tiden tagit vägen..? Nyss låg han i min famn å va nöjd att bara ligga å titta å nu vill han absolut inte ligga still i famnen utan han ska va på golvet å riva i de han får tag på..! Vi har börjat ge honom välling iställe för ersättning å vi provade å blanda i välling i ersättningen å de gick hur bra som helst så dagen efter så åt han en hel vällingsflaska..! Vi har sån fruktansvärt tur att han e så matglad..! Gustav äter verkligen allt..PÅ kvällen äter han en hel havregrynsportion tro det lr ej men han får i sig den..=) Plus att han sover som en stock..En tidig morgon för oss är kl 9..=) Annars sover han till 10-11=) Så som sagt vi njuter så länge det varar..=) Vi har börjat borsta tänderna på Gustav å han tycker de e jättekul..! Varje gång vi tar fram tandborsten så gapar han..=)




I söndags va de fullt hus här, först kom Kusinen Neo m fam sen kom Sandra å Roger riktigt bullkalas..=) Å på eftermiddagen kom Ulla som vi köpte huset av..Hon tyckte vi hade gjort huset jättefint..=)

På torsdag börjar ja jobba då ska ja va me brorsan i skolan..De ska bli så himla roligt..=) Efter vi slutat så ska ja direkt till Engel å jobba..! Tuff dag..=) Å lördag blir de loppis så ja har då å göra i veckan å så givetvis allt pyssel på huset..=)


Gjorde tårtor till Mathilda å Mathias dotter Nelly igår..! Roligt att dom blev nöjda..=)







Älskar min underbara familj..!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0